EFFEKT CONVENTION

24. november arrangerer vi EFFEKT CONVENTION i Bardufosshallen, det blir en eneste stor treningsfest!

Program:

09:00-09:30 – Velkommen og felles oppvarming med TEAM EFFEKT
09:30-10:00 – SOMA MOVE 30 med TEAM EFFEKT
10:00-10:45 – Cardio Party 45 med Sølve
11:00-11:30 – «Dirty thirty» strength intervall 30 med Sølve

12:00-12:30 – FOREDRAG «Trening med høy intensitet; hvordan, hvorfor og hvor mye?» Med Thomas A. Valnes

12:45-13:15 – Tabata med TEAM EFFEKT
13:30-14:30 – «Dance your ass off» 60 med Sølve
14:30-15:15 – «Butt with bands» 45 med Sølve

 

BILLETTER
Billetter selges i resepsjonen på Effekt.
Priser:

199,- ordinær billett
299,- billett inkludert lunsj levert av Bardufosstun*. Lunsjbillettene må forhåndsbestilles innen 19.11.18

*Lunsjmeny:
– Cæsarsalat eller salat med ost/skinke
– Wraps med kylling eller laks
– Grov baguette med kylling eller ost/skinke

Aldersgrense: 8. klasse

TIMEBESKRIVELSER

SOMA MOVE: Helhetlig treningsform hvor vi jobber med både styrke, spenst, kondisjon, utholdenhet, bevegelighet og koordinasjon.

Cardio Party: Enkel og effektiv trening for hjertet og kondisjonen til drivende musikk. Få pulsen opp og kjenn på den deilige euforiske følelsen av helsesmart trening til musikk.
Dirty Thirty: Styrke – og kondisjonstrening i intervaller på 30 sekunder med 15 sekunders hvileperioder. Morsom og helhetlig trening som utfordrer styrke, reaksjonsevne og kondisjon.
TABATA: Høyintensitetstrening i korte intetvaller. Vi bruker øvelser hvor vi jobber sammen i makkerpar og med egen kroppsvekt.
Dance Your Ass Off: Leken dansetrening til musikk som er enkel-å-følge uansett danseerfaring. Med heftige nattklubb-rytmer er denne timen et realt vorsspiel du ikke vil gå glipp av.
Butt with bands: Trening med minibands som utfordrer rumpe, lår og rygg. Alt du trenger med minimalt av utstyr for maks effekt. Timen kommer med et medfølgende treningsprogram til hjemmetrening og ferietrening.

 

Bardufoss Aktivitetmedisinske senter kommer på EFFEKT Convention!

Besøker du Effekt Convention (kjøper inngang) har vi den store glede å tilby et meget interessant 30 min gratis lunsj-foredrag med tittelen Trening med høy intensitet – hvordan, hvorfor og hvor mye? av Thomas A. Valnes fra Bardufoss aktivitetsmedisinske senter. Thomas har femårig mastergrad i idrettsfysiologi fra Norges idrettshøgskole, og er således ekspert i hvordan kroppen responderer på ulike typer aktiviteter og treningsformer, fra toppidrettsutøvere til mennesker med normal aktivitetsmønstre, inaktive med eller uten livsstilsykdommer, og spesielle yrkesgrupper med høye fysiske krav og belastninger. Foredraget vil gi en høy nytteverdi å forstå litt av bakgrunnen for hvordan trening med høy intensitet virker og de gunstige effektene slik trening har.

Denne dagen tilbyr de også screening av kroppssammensetning (InBody) for kun kr. 199,-, inkludert 10 min gjennomgang av resultetene, samt eventuelle råd for å endre sammensetningen. Av screeningen får man en rekke gode og relevante mål, blant annet hvilestoffskifte, mengde og prosentfordeling muskler og viceralt (buk) fett.

Bruk tlf/mail for booking av time:
Tlf: 911 24 694
Mail: kontakt@aktivitetsmedisinsk.no

Les mer på hjemmesidene til Bardufoss Aktivitetsmedisinske Senter: www.aktivitetsmedisinsk.no