Fysioterapeut

Ståle Nordmo Risto:Ståle

Autorisert fysioterapeut, utdannet ved Høgskolen i

Ståle har jobbet som fysioterapeut siden 2002, først på rehabiliteringssenter, etter dette har han drevet privat praksis og jobbet som kommunefysioterapeut. Startet privat praksis på Effekt trening og helse i september 2014.

Det tar fire år å bli autorisert fysioterapeut: En treårig utdannelse pluss etterfølgende et års obligatorisk turnustjeneste. En fysioterapeut tilhører det medisinske fagfelt, innen undersøkelse, behandling og forebygging av skader og lidelser i muskel- og skjelettapparatet.

Ståle har allsidig erfaring fra almennfysioterapi. Han har driftsavtale med Målselv kommune, hvilket vil si at han har refusjonsrett fra HELFO.

Timebestilling gjøres på telefon 988 65 100. Bruk gjerne sms dersom du har mulighet til det.

Daniel EngenDaniel

Daniel er autorisert fysioterapeut, utdannet ved Høgskolen i Tromsø 2004.

Han har jobbet som fysioterapeut siden da, først på UNN avd. Psykiatri. Etter dette har han drevet privat praksis i Målselv siden 2007 ut fra Bardufoss Fysikalske frem til oppstart på Effekt Trening & Helse januar 2016.

Det tar fire år å bli autorisert fysioterapeut: En treårig utdannelse pluss etterfølgende ett års obligatorisk turnustjeneste. En fysioterapeut tilhører det medisinske fagfelt, innen undersøkelse, behandling, rehabilitering og forebygging av skader og lidelser i muskel- og skjelettapparatet.

Han har allsidig erfaring som allmennfysioterapeut og jobber med alle aldersgrupper og diagnoser. Han har 100 % driftsavtale med Målselv kommune, hvilket vil si at han har direkte refusjonsrett fra HELFO.

Timebestilling gjøres hverdager på telefon 951 24 990 mellom klokken 08.00 og 15.00. Han vil ringe deg tilbake om han ikke tar telefon. SMS kan også brukes.

 

Kristin Bjørnås

 

Autorisert FysioteraKristinpeut
Kontakt: Tlf: 917 22 863

Translate »