Kiropraktor

Paul AmundsenPaul

Autorisert Kiropraktor MNKF, Utdannet BSc (human sciences), MSc (chiropractic)

Paul har jobbet som kiropraktor i 16 år, hvor han har drevet privat praksis i Målselv de siste 5 årene. Han drev tidligere praksis ved Kaigata Legekontor i Tromsø, hvor han også jobbet med TILs eliteserielag i fotball og for Olympiatoppen Nord-Norges helsemedisinske støtteapparat for toppidrettsutøvere.

Han har siden 2012 hatt kontor hos Effekt Trening & Helse AS, hvor han også er medeier. Tidligere har han også jobbet for Boifs elitefotballag for damer.

En autorisert kiropraktor har en 5,5 år lang utdannelse med en Mastergrad der man er spesialisert innen undersøkelse, diagnostisering og behandling av nerve-, muskel og skjelettlidelser.

Kiropraktorer er autorisert helsepersonell og kan sykemelde, samt henvise til legespesialist, fysioterapeut, røntgen, MR og CT. Alle pasienter hos kiropraktor får automatisk refusjon fra HELFO uten henvisning fra lege.

Timebestilling gjøres direkte på telefon: 926 80 810. Pga stor pågang er det best å sende en sms, så tar han kontakt så snart han er tilgjengelig.

 

Translate »